Yana kayar kapılarınız için ideal otomatik açma kapama sistemine sahip olmanızı sağlayan Nice, bütün motor modelleri ile konforlu ve güvenli bir yaşama geçmenizi sağlıyor. Otomatik kapı sistemleri için güvenilir seçenekler sunan Nice’ın 7 metre uzunluğuna ve 1000 kg’a kadar ağırlığa uygun olabilecek özellikteki motor modeli Nice rox 1000 sayesinde bahçe kapılarınız için en uygun sistemi kurabilmeniz mümkün olacaktır.

Yana kayar kapı otomasyonlarınız için Nice güvencesi ile sunulan Nice rox 1000 motoru işlevsel olması ve rahat bir kullanım olanağı sunması sebebi ile en doğru tercihler arasında yer almaktadır. Sahip olduğu kontrol ünitesi ile çalışma parametrelerini rahatlıkla dilediğiniz gibi ayarlayabilmenize de olanak sağlayan bu motor modeli sayesinde yana kayar kapılarınızı çok daha rahat bir şekilde kullanabilmeniz mümkün olacaktır. Açılma süresi ve hızı gibi ayarlarını kendiniz yapabileceğiniz için kullanım alanlarına uygun hale getirebilmeniz de mümkün olacaktır.

Üzerinde bulunan kontrol ünitesine entegre edilmiş bir kumandaya da sahip olan Nice rox 1000 motorların orta yoğunlukta kullanım için ideal bir seçenek olduğunu söyleyebiliriz. 220 V AC akım, 230 Vac enerji girişi ve 350 W’lık güçle çalışan motorun -20 derece ve 50 derece arasındaki sıcaklıklarda bile sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam ettiğini görebilirsiniz. Dış hava koşullarına ve darbelere dayanıklı yapısı sayesinde bu model çok daha uzun süre kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz.

Kapılarınızı açıp kapatırken yaşadığınız zaman kaybını ve rahatsızlığı giderebilecek bir yapıya sahip olan Nice rox 1000 yana kayar kapı motoru saatte 20 kez çalışma sürekliliğine ve saniyede 17 cm açılma hızına sahip olması bakımından da kullanıcılarına konfor sağlamaktadır. Çeşitli aksesuarların entegre edilebilmesi için de uygun yapıya sahip olması sayesinde plaka okuma ya da uzaktan kumanda ile çalışma imkânını sunması bakımından da bu modeli tercih etmeniz yararınıza olacaktır.