Yana kayar kapı motorları genellikle bahçe kapılarında ve garaj kapılarında kullanıma uygun olmaktadır. Diğer bir adı da Kanatlı Kapı motorudur.

Dairesel (Kanatlı) Kapı Motorları müstakil konutlarda apartman veya sitelerde; otopark girişi için ya da bahçe girişi için tercih edilir. Endüstriyel ortamların yani her çeşit demir, ferforje kapılara da uygun olan fabrika girişlerinde de kullanılabilir.

Dairesel Kapı Motorları şu özelliklere göre çeşitlenmektedir.

Bunlar;

  • Kapı mekanizmasının ağırlığı
  • Kanat uzunluğu

İstenmeyen giriş-çıkışları engellemek amacıyla da çoğaltılması mümkün olan kumanda sistemi ile de aklınız evde kalmayacaktır, yani sizden habersiz kimsenin kapıyı açmasına olanak yoktur. Evinize verdiğiniz değeri bahçenize yada iş yerlerinize de göstermek istiyorsanız son teknolojiye en uygun ürünlerimiz, şık tasarımlarıyla bahçenizi süsleyecek Dairesel Kapı Motorları ile güvenlikli bir yaşam süreceksiniz.

İsteğe göre değişen otomasyan sistemleri kurulabilmektedir.

Bunlar;

  1. Buton
  2. Kumanda
  3. Kartlı geçiş
  4. Şifreli geçiş

Ayrıca Dairesel Kapı Motorları mekanizmasıyla kullanımlarınız sırasında herhangi bir sorun yaşamanız halinde Nice servis imkanlarından faydalanabilirsiniz.

Nice Dairesel Kapı Motorları Teknik Destek Hattı 0212 451 20 34

Nice Dairesel Kapı Motorları hakkında daha fazla bilgi almak, Nice Dairesel Kapı Motorları Fiyat Teklifi istemek için iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.

Firmamız satış yanında Nice Dairesel Kapı Motorları satış hizmeti de vermektedir. Dilerseniz aşağıda bulunan numaralardan bize ulaşabilir veya qr kodu akıllı telefonunuz ile taratarak Nice Türkiye Servisi ‘ni rehberinize kolayca ekleyebilirsiniz.

Nice Motorları ve diğer ürünleri için tamir, bakım, onarım gibi hizmetlerimiz 7/24 verilmektedir.